Intensiu de Percussió Corporal i música amb objectes

Quan: 
Repeats cada dia fins el Dg Jun 19 2016 .
intensiu percussió corporal

Intensiu de Percussió Corporal i música amb objectes

Explorar les diferents possibilitats sonores del cos i de diferents objectes quotidians (llaunes, ampolles de plàstic, bosses, etc.)
Combinar els sons creant patrons rítmics i coreogràfics.
Expandir la capacitat d'improvisació i joc transcendint pors i inhibicions.
Experimentar en la composició de motius rítmics de manera individual i grupal.
Apropar-nos a l'exploració intuïtiva.
Autoconeixement.
Alliberar la veu reconeixent-la com un instrument percussiu d'incomptables possibilitats.

La recerca del taller és aprofundir, expandir, conèixer el nostre propi ésser, compartir, aprendre, anar més enllà del que normalment imaginem. Tenir una nova i valuosa eina que ens permeti obrir nous camins, portar-nos a nous horitzons.
Dirigit a totes les persones que vulguin viure l'experiència (amb o sense coneixements previs) i recomanat a artistes que vulguin expandir les seves possibilitats.

Professor: Sebastian Ariel Díez (38 anys), argentí, actor, músic i pelegrí. Fa 15 anys es dedica professionalment al teatre i la música. A més de presentar-se en diferents sales de teatre i llocs convencionals ha portat el seu treball a diferents espais alternatius (carrers, places, escoles, barris marginats, comunitats originàries, hospitals, presons, centres de rehabilitació, etc.) on ha pogut fer l'art una eina terapèutica.
Fa més de deu anys que recorre el món presentant els seus espectacles i transmetent el seu coneixement, en xerrades, jornades i trobades artístiques. Els països on ha treballat són: Argentina, Brasil, Bolívia, Perú, Equador, Colòmbia, Veneçuela, Espanya, Itàlia, França, Alemanya, Suïssa, Holanda, Macedònia, Croàcia i el Marroc.
El 2007 va emprendre un viatge amb una companyia artística comunitària anomenada "Arte al Paso” en una carreta amb dos cavalls, portant el seu espectacle a més de trenta pobles argentins. L'experiència es va perllongar per més de tres anys donant origen a un treball teatral-musical anomenat "Susurros". (El treball realitzat es pot escoltar online a youtube i Grooveshark)
Actualment es troba en les serres de còrdova com a part d'un treball de recerca per a la creació d'un nou espectacle.

Dates: 18 i 19 de juny

Horari: de 11h a 14h

Preu: 53€

**socis formació: 48€

**socis entrenament: 42€

Inscripcions a cursos@cronopis.org